parse nic novin

شعار و چشم انداز گروه صنعتی پارسه نیک نوین بر مبنای این می باشد که فروش پایان یک معامله نبوده بلکه آغاز یک تعهد می باشد. همچنین ارائه محصولات با کیفیت و خدمات پس از فروش موجب می شود مشتریان این مجموعه بهترین تبلیغ و معرفی کننده ی این گروه به دیگر صنایع باشند. در نتیجه پارسه نیک نوین با سر لوحه قرار دادن این دو شعار چشم اندازی روشن برای خود در نظر دارد.

ما به تمام سوالات شما پاسخ مي دهيم

10h*6d • • •

ما به مشتريان خود مشاوره و پشتيباني ارائه ميدهيم
Sat - Thu 8:00am - 6:00pm GMT+3:30

با برقراری تماس از مشاوره رایگان تیم ما بهره مند شوید.

آدرس ما :

تهران , خیابان لاله زار جنوبی
کوچه بوشهری , پاساژ نیرو صنعت
طبقه 3 , واحد 9.3

سوالی برایتان پیش آمده ؟

info[at]parsenicnovin.ir
021-33941280 | 021-33921916

Alexa Info

ورود / عضویت

عضویت|رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
parse nic novin logoparse nic novin logoparse nic novin logoparse nic novin logo
  • خانه
  • محصولات
      • الکترو موتور ها
      • الکترو گیربکس ها
      • الکترو پمپ ها
      • بوستر پمپ ها
      • دیزل ژنراتور ها
      • اینورتر ها
      • کنترلر های دما
      • ترموکوپل ها
      • المنت ها
      • کابل های حرارتی
      • سیم و کابل
      • قطعات یدکی
  • وبلاگ
    • برند ها
    • مقالات
    • دریافت کاتالوگ محصولات
  • درباره ما
  • ارتباط با ما
  • ناحیه کاربری
    • لیست استعلام قیمت
    • نحوه خرید کالا
    • حساب من
    • سبد خرید
    • تسویه حساب
0

بوستر پمپ چیست ؟

  • صفحه نخست
  • وبلاگ مقالات
  • بوستر پمپ چیست ؟
انواع بوستر پمپ از لحاظ کنترل فشار کدامند ؟
انواع بوستر پمپ از لحاظ کنترل فشار کدامند ؟
2019-01-23
بوستر پمپ هوشمند چیست ؟
بوستر پمپ هوشمند چیست ؟
2019-01-23

بوستر پمپ چیست ؟

منتشر شده توسط پارسه نیک نوین در 2019-01-23
موضوعات
  • مقالات
برچسب ها
بوستر پمپ چیست ؟

بوستر پمپ چیست ؟

DC Surface Pump System - بوستر پمپ چیست ؟

بوستر پمپ وسیله ای است که باعث فشار سیال می شود . بوستر پمپ آب شبیه یک کمپرسور گاز است، اما به صورت کلی از یک سیستم ساده که اغلب حاوی تنها یک مرحله فشرده سازی می باشد استفاده می کند و در حال حاضر برای بالا بردن فشار سیال به کار استفاده میگردد . علاوه بر این بوستر پمپ دو مرحله ای و چند مرحله ای نیز ساخته و عرضه میگردند . بوستر پمپ گاهی ممکن است برای تقویت فشار سیال، انتقال سیال با فشار بیشتر ، شارژ کپسول های سیال استفاده گردد .

بوستر پمپ یکی از پرکاربردترین پمپ ها می باشد، انواع بوستر پمپ در تامین آب شرب مراکز اداری و تجاری، تفریحی و ورزشی و همچنین در صنعت کشاورزی در سیستم آبیاری تحت فشار در گلخانه ها و همچنین باغات کشاورزی با سیستم کشت صنعتی کاربرد فراوان دارد و همچنین در سیستم اطفا حریق تحت عنوان بوستر پمپ آتش نشانی و بوستر پمپ آبرسانی مصرف فراوانی دارد.

بوستر پمپ آبرسانی دستگاهی است متشکل از چندین موتور پمپ که به شکلی موازی به یکدیگر متصل شده اند. با توجه به این که میزان آب مصرفی متغیر بوده و از الگوی خاصی پیروی نمی کند، در سیستم های پمپاژ ثابت شامل یک یا چند الکتروپمپ که دائما میزان مشخصی آب به داخل لوله ها پمپاژ می شود، ممکن است فشار آب درون لوله ها به طور ناگهانی کم یا زیاد شود. لذا برای جلوگیری از آسیب رسیدن به لوله های آب، شیر آلات و احتمال قطعی آب در برخی نقاط شهر یا ساختمان در اثر نواسانات فشار آب باید این افزایش و کاهش فشار، کنترل و تنظیم شود. برای این منظور از بوستر پمپ که وظیفه ی تنظیم فشار آب مصرفی لوله ها را دارد استفاده می شود.

با افزایش جمعیت شهر و روستاها در دهه‌های اخیر و عوامل محیطی، بسیار شاهد کاهش فشار آب به دلایل مختلف (افزایش استفاده از آب در ساعات پیک مصرف، نشتی و خرابی لوله ها و …. ) هستیم و برای رفع این مشکل نیاز به سیستم تقویت فشار داریم.

سیستم‌های تقویت فشار آب به نیازی مهم و لاینفک برای ساختمان‌ها تبدیل شده‌اند.افزایش فشار سیال وظیفه‌ای است که بوستر پمپ انجام می‌دهد. این ماشین شبیه به یک کمپرسور گاز است. از دیگر کاربردهای این دستگاه می‌توان به انتقال سیال با فشار بالا، شارژ کپسول‌های سیال و افزایش فشار سیال اشاره کرد. این دستگاه از مکانیسمی ساده مانند فشرده سازی برای افزایش فشار سیال استفاده می‌کند و در ارتفاعات و مناطق مرتفع کاربردهایی عالی دارد. این دستگاه‌ها در دو نوع چند مرحله‌ای و دو مرحله‌ای ساخته می‌شوند.

مجموع یک یا چند الكترو پمپ كه بصورت موازی به یكدیگر متصل شوند بوستر پمپ نامیده می شود. این مجموعه جهت محفوظ نگه داشتن فشار آب لوله اصلی در یک مقدار ثابت و بدون محدودیت در میزان مصرف آب طراحی می شود،تا نوسان فشار سیستم را حذف كرده و افت و خیز فشار حاصل از میزان مصرف آب را با روشن و خاموش كردن الكتروپمپ ها بطور متوالی جبران كند. بوستر پمپ های آبرسانی در دو نوع دور ثابت و دور متغیر(هوشمند) ساخته می شوند.

بخشی از کاربردهای بوستر پمپ ها شامل مصارف آب شرب مجتمع های مسکونی، مراکز اداری و تجاری مانند مراکز خرید و ادارات دولتی، مراکز تفریحی و ورزشی مانند استخرها و استادیوم های ورزشی و واحدهای کشاورزی مانند سیستم های آبیاری تحت فشاردر داخل گلخانه و یا باغات با سیستم کشت صنعتی وهمچنین سیستم های اطفای حریق (بوستر پمپ های آبرسانی و آتش نشانی) بر اساس استانداردهای ساختمان می باشد.

با رشد جمعیت در جوامع بزرگ شهری و نیاز به اسكان آنها مقوله انبوه سازی در این جوامع مورد توجه زیادی قرار گرفته كه نتیجه ی آن ساخت ساختمان های مسكونی بلند مرتبه می باشد. تامین آب مصرفی این قبیل ساختمان ها با یک پمپ امكان پذیر نبوده لذا با موازی قرار دادن چند پمپ مشابه در یک پكیج كه به آن بوستر پمپ می گویند اقدام به تامین آب مصرفی آن ها می گردد.

یكی از مشكلاتی كه در سیستم های آب شهری و آب مصرفی ساختمانها وجود دارد، تنظیم فشار آب پمپ شده به لوله ها می باشد. با توجه به اینكه میزان مصرف آب دائماً در حال تغییر است و هیچگونه الگوی خاصی برای مصرف وجود ندارد، لذا در سیستمهای پمپاژ ثابت كه در آن یك یا چند الكترو پمپ بطور دائم مقدار مشخصی آب را در لوله ها پمپاژ می نمایند، با افزایش و كاهش مصرف آب میزان فشار آن در لوله ها دائماً در حال تغییر می باشد و این تغییرات بطوریكه افزایش ناگهانی فشار آب مشكلاتی را در سیستمهای آبرسانی بوجود می آورد.

روشن شدن آنی یك یا چند الكترو پمپ ممكن است موجب آسیب دیدن شیرآلات و لوله های آب شود و كاهش ناگهانی فشار نیز بدلیل خاموش شدن یك یا چند الكترو پمپ موجب قطع شدن آب در بعضی از نقاط شهر یا ساختمان ها گردد .برای تأمین فشار كنترل شده آب در یك سیستم پمپاژ از بوستر پمپ استفاده میشود.

بوستر پمپ، تقویت کننده پمپ های آب می باشد که برای افزایش یا حفظ فشار آب به کار می رود. این دستگاه ها اغلب در سیستم هایی استفاده می شود که جریان آب به صورت ناپایدار و متغیر است. وقتی تقاضای آب کم است بوستر پمپ به صورت آماده به کار باقی می ماند و در صورت افزایش تقاضا بوستر پمپ فعال شده و فشار لازم جهت تامین آب مورد نیاز را افزایش می دهد.

به طور کلی برای تامین فشار مطلوب در شبکه آب مصرفی در داخل ساختمان های مرتفع از سیستم های زیر استفاده می شود:

مخزن ثقلی

بوستر پمپ

منبع تحت فشار

پمپ با دور متغیر

در کلیه سیستم های فوق مخزنی جهت ذخیره آب و تغذیه ایستگاه پمپاژ در نظر گرفته می شود. این مخزن توسط یک انشعاب با قطر مناسب از لوله اصلی آب شهری و به صورت خودکار از طریق فلوتر تغذیه می شود.

بوستر پمپ ها معمولا شامل یک یا چند پمپ، مخزن و دستگاه کنترل هستند. به طور کلی بوستر پمپ ها جهت حفظ فشار آب کافی در مناطق کم فشار، ساختمان های بلند و مکان هایی که فشار آب در آن متغیر است، طراحی شده اند.

Booster Pump station diagram - بوستر پمپ چیست ؟

درحین استفاده از بوستر پمپ شما ممکن است با برخی از مسائل مانند موارد زیر روبرو شوید :

شما ممکن است با خاموش و روشن شدن مقطعی پمپ آب مواجه شوید که دلیل این مشکل عدم تنظیم پرشرسوییچ ها، یا عدم تنظیم باد منبع دیافراگمی بوستر پمپ و یا عدم نصب شیر یکطرفه در خروجی آب بوستر پمپ می باشد.

بطور کلی کلمه بوستر (booster) به معنی تقویت کننده است و بوستر پمپ به یک یا مجموعه ای از چند الکترو پمپ گفته می شود که بصورت موازی توسط لوله کشی های مورد نیاز و دیگر تجهیزات مربوطه بر روی شاسی مناسب به یکدیگر متصل می شوند تا میزان آب مصرفی و فشارآب مورد نیاز برای سیستم آبرسانی یا آتش نشانی خصوصاً در ساختمان های بلند مرتبه، مصارف خانگی، صنعتی، کشاورزی و استخر را تأمین نماید.

بوستر پمپ ها صرف نظر از نوع کاربری، فشار کار، تعداد پمپ ها و … معمولاً در دو نوع دور ثابت و دور متغیر تولید می گردند.

در بوستر پمپ های آبرسانی معمولاً بمنظور جلوگیری از ضربه الکتریکی و مکانیکی اولیه در زمان استارت پمپ از اینورتر (inverter) که باعث راه اندازی آرام الکتروموتور از دور کم و به تدریج افزایش دور و قدرت پمپ میگردد استفاده میشود . همچنین در صورتی که با تکمیل توان پمپ در حداکثر دور حجم آبدهی و یا فشار آب کافی نباشد پمپ دوم بطور اتوماتیک وارد مدار میشود.

همچنین در بوستر پمپ های آبرسانی که دائماً در حال کار هستند و یا در بوستر پمپ های دیگر ، مورد استفاده در صنعت و کشاورزی، از سیستم PLC جهت تغییر استارت نوبتی پمپ ها استفاده میگردد. به سیستم تعیین کننده نوبت استارت پمپ های بوستر Change Over میگویند.

بوستر پمپ (booster pump) دستگاهی متشکل از دو یا چند پمپ که به صورت موازی به هم متصل هستند، می باشد. این اتصال موازی به این دلیل است که بتوان دبی و هد لازم برای سیستم مورد نظر را تامین کرد.

در بوستر پمپ روش کار به این گونه است که ابتدا یکی از پمپ ها روشن شده و شروع به کار می کند تا هنگامی که  در سیستم مصرف کمی وجود داشته باشد و فشار تغییر چندانی نکند ولی به محض افزایش مصرف در سیستم  که با افت فشار همراه است مواجه شویم ، برای تامین و جبران این افت فشار یکی دیگر از پمپ های بوستر پمپ وارد سیستم می شود وبه همین ترتیب  با افزایش دوباره مصرف و افت فشار پمپ های دیگر نیز وارد سیستم می شود تا افت فشار را جبران کند در واقع فشار آب نباید کاهش یابد چون خود تجهیزات نیز به غیر از مصرف ، عامل افت فشار می باشند که ممکن است لوله ها دچار خرابی و یا نشتی شوند.

پارسه نیک نوین با تجربه بالا در زمینه ارائه انواع بوستر پمپ ها ، دستگاه‌های صنعتی و الکتروپمپ با کیفیت و متناسب با نیاز مشتری، در بازار ایران فعالیت می‌کند و رضایت چندین ساله مشتریان را داراست.

بررسی و تحقیق اولیه در رابطه با دستگاه مد نظر شما، ارتباط با کارشناسان پارسه نیک نوین و طرح نیازهایتان می‌تواند در معرفی و انتخاب دستگاه صنعتی انتخابی شما موثر باشد تا علاوه بر کیفیت و مرغوب بودن دستگاه، قیمت مناسب با گارانتی بالا را داشته باشید.

بوستر پمپ ها متشکل از الکتروپمپ های ایتالیایی داب، شاسی و کلکتورها فابریک ایتالیا و تابلو راه‌انداز به ‌صورت دور ثابت و دور متغیر است.

پارسه نیک نوین تولید کننده انواع بوستر پمپ دور متغیر و بوستر پمپ دور ثابت با دامنه کاربری بسیار متنوع افتخار دارد با بهره گیری از دانش فنی بومی و کارشناسان خبره در تمامی مراحل شامل مشاوره قبل از انتخاب بوستر و ساخت و تولید بوستر براساس سفارش و همچنین نصب و راه اندازی و خدمات پس از فروش در خدمت شما هموطنان عزیز باشد.

جهت دریافت اطلاعات فنی و لیست قیمت و استعلام قیمت بوستر پمپ آتش نشانی و بوستر پمپ آبرسانی با کارشناسان پارسه نیک نوین تماس حاصل فرمایید.

 

تفاوت پمپ آب و بوستر پمپ چیست ؟

با افزایش جمعیت و رونق ساخت و ساز مجتمع های مسکونی به سختی می توان آب مورد نیاز تمام واحد های یک ساختمان خصوصا واحد های مستقر در طبقات فوقانی را تامین نمود. لذا جهت تامین فشار آب مصرفی تمامی واحدها از انواع مختلف پمپ آب خانگی استفاده می گردد. در سیستم های پمپاژ ثابت که شامل یک یا چند پمپ آب می باشد همواره میزان معینی آب به داخل لوله ها هدایت می شود از این رو افزایش یکباره فشار آب ناشی از روشن شدن یک یا چند پمپ آب به صورت همزمان باعث آسیب دیدن لوله های آب و شیرآلات و همچنین افت فشار ناگهانی ناشی از خاموش شدن همزمان یک یا چند پمپ آب نیز ممکن است منجر به قطع شدن آب در برخی نقاط شهر یا ساختمان شود. لیکن نقش بوستر پمپ ها تثبیت و تنظیم این نواسات در شبکه مصرف با توجه به الگوی متغیر مصرف و تامین فشار و دبی مورد نظر با حداکثر راندمان می باشد. نحوه عملکرد بوستر پمپ آبرسانی به نحوی است که زمانی که مصرف شبکه صفر و فشار درون لوله ها ثابت است، الکتروپمپ های بوستر پمپ خاموش می باشند اما با شروع مصرف و درنتیجه افت فشار شبکه در جهت جبران افت ایجاد شده اولین الکترو پمپ بوستر روشن شده و شروع به کار می کند. اگر اولین الکترو پمپ به تنهایی نتواند فشار مورد نیاز را تامین نماید الکتروپمپ های دیگر به ترتتیب وارد مدار می شوند و هنگامی که مصرف شبکه کم یا متوقف شود الکتروپمپ های مذکور به همان ترتیب روشن شده شدن از مدار خارج می شوند.

 

از مؤلفه های اصلی در طراحی بوستر پمپ ها می توان به موارد زیر اشاره کرد :

حداکثر مصرف آب (دبی جریان)

حداقل فشار (افت هد)

نوسانات ساعتی مصرف آب

که دبی جریان مقدار آبدهی لازم برای سیستم توسط پمپ و افت هد حداقل فشار لازم در دورترین شیر یا وسیله مصرف کننده که در بالاترین نقطه ساختمان قرار دارد می باشد.

 

از فرمول زیر میتوان فشار سیستم را محاسبه کرد :

فشار سیستم = فشار مکش + فشار بوستر + افت مربوطه به پمپ + افت ناشی از شیرهای کاهش فشار

 

پمپ ها با توجه به کارکرد خود در بوستر پمپ به سه نوع تقسیم می شوند :

پمپ اصلی (MAIN PUMP): پمپ یا پمپ هایی که وظیفه تامین هد و دبی کل سیستم را د ارند.

پمپ جاکی (JOCKEY PUMP): هنگامــی که دبی مورد نیـــاز یک سیستــم زیـاد باشــد معمـــولا از پمپ های بزرگ استفاد ه می گرد د و به تبع آن موتور های محرک نیز انـرژی زیاد ی برای بـــه حرکت د ر آورد ن پمپ نیاز د ارند.  د ر الگوی مصرف، زمان هایی وجود د ارد که د بی د رخواستی کم می باشد و میتوان این د بی را با  یک پمـــپ کوچک تامین کرد و نیــازی به استفـــاد ه از پمپ بـــزرگ نیست (تقاضاي آب د ر حالت عاد ي کمتــر از ۲۰ د رصد تقاضا د ر ساعات اوج مصرف بود ه و اين شرايط د ر بيش از ۷۰ درصد زمان مصرف حاکم است ). به همیـــن د لیل برای صرفه جویی د ر مصرف انرژی و همچنین کاهــش استهلاک پمپ هـــای بزرگ پمپی  با ظرفیـــت آبد هی کمتر از پمپ اصلی انتخاب می کنند تا برای مصارف  کم فقط این پمــپ روشن  شود و نیاز سیستـــم را برآورد ه  کند. نام این پمپ جاکی پمپ یا پمپ پیشرو است . برای حالتـــی که آبریزش در پمپ ها  و افــت تد ریجی  فشار د ر سیستم (LEAKAGE) وجود د ارد از جاکی برای تامین مجد د فشار استفاد ه می شود.

پمپ رزرو (STANDBY PUMP): معمـــولا در مکان هایـــی که آبرسانی امری ضروری اســت و وقفه در آن باعث ایجاد مشکلاتی می شود (مانند بیمارستانها،  کارخانجات و ….) پمپی را روی بوسترپمپ قرار می دهنــــد تا د ر صورت خراب شدن یا توقف یکـــی از پمپ ها این پمـــپ وارد مدار شود و وقفه ای در آبرسانی ایجاد نگردد. این پمپ را پمپ رزرو می نامند. در بوستـــرپمپ هایی که بــرای آتش نشانی بکار می روند حتما باید یک پمپ رزرو روی بوسترپمپ تعبیه گردد.

پمپ - بوستر پمپ چیست ؟

کاربرد بوستر پمپ چیست ؟

آبیاری قطره ای و باران مصنوعی در سیستم کشاورزی

آبیاری مزارع بزرگ

آبرسانی مجتمع مسکونی، مدارس ، ساختمان ها، شهر و شهرک ها، بیمارستان و فرودگاه ها

سیستم اطفاء حریق و آتش نشانی

آبرسانی هتل ها و کارخانه ها و مراکز صنعتی

آبرسانی سالن‌های تفریحی و ورزشی

آبرسانی مجموعه‌های صنعتی و کارخانجات

 

مزایای بوستر پمپ چیست ؟

مزایای سیستم بوستر پمپ در طراحی تاسیسات مکانیکی یک پروژه، مانند شبکه آبرسانی، فاضلاب و سیستم سرمایش و گرمایش، آنچه از همه مهمتر و پیچیده تر است انتخاب سیستم تامین فشار مناسب برای شبکه آبرسانی ساختمان مورد نظر است. به صورتی که از جهات فنی، اقتصادی، سهولت راهبری، نگهداری آتی و شرایط خاص موجود در ساختمان، بهترین شرایط را داشته باشد.

وقتی نوسان های مصرف کننده بسیار زیاد باشد به جای استفاده از یک پمپ بزرگ از چند پمپ کوچک که به صورت بوستر پمپ هستند استفاده می شود تا بتوان بسته به نیاز تعدادی از آنها را به کار واداشت و از کار کردن بیهوده بقیه جلوگیری نمود و در نتیجه استهلاک و مصرف انرژی به حداقل میرسد. به دلیل اینکه بوستر پمپ از اجزای مختلف متصل به هم تشکیل شده است میتوان با جدا کردن این اجزا بوستر پمپ را به سهولت حمل و در مکان مناسب نصب کرد.کارکرد دائمی بوستر پمپ را می توان با گذاشتن یک پمپ رزرو تضمین کرد و هنگام خرابی یک پمپ، پمپ رزرو وارد مدار می شود تا وقفه ای در کارکرد سیستم ایجاد نگردد.

امکان جابجایی ساده (به دلیل جداشدن اجزای آن)

مصرف پایین انرژی

استهلاک کمتر پمپ‌ها

قابلیت سرویس حین کار

امکان استفاده در همه زمینه‌ها (برای آبرسانی)

کارکرد دائمی (به دلیل داشتن پمپ رزرو)

فضای اشغال شده کم

افزایش طول عمر مفید الکتروپمپ‌ها

 

ساختمان و عملکرد بوستر پمپ ها :

بوستر پمپ ها معمولا پیستون یا انواع کمپرسور هستند. بوسترهای تک فاز ساده ترین پیکربندی را دارند و شامل یک سیلندر می باشند تا در برابر فشار عملیاتی ناشی از حرکت به سمت جلو و عقب پیستون مقاومت کنند. سر سیلندر مجهز به پورتهای ورود و تخلیه است که شلنگ یا لوله های تخلیه به آن متصل شده اند. وقتی بوستر پمپ غیرفعال است و پیستون ثابت است ، گاز از شلنگ ورودی ، از طریق دریچه ورودی به فضای بین سر سیلندر و پیستون جریان می‌یابد. اگر فشار در شلنگ خروجی پایین ‌تر باشد باعث می شود فشار از شلنگ پایینی و همه لوله های خروجی متصل به آن خارج شود و هنگامی که فشار برابر است این جریان متوقف می شود.

هنگامی که جریان متوقف شد کار بوستر پمپ شروع می شود و فضا و حجم میان سر سیلندر و تاج پیستون را افزایش می دهد. فشار در سیلندر کاهش می یابد و گاز از سمت پورت ورودی جریان می یابد. در چرخه بازگشت، پیستون به سمت سر سیلندر حرکت می کند و گاز تا زمانی فشرده می شود که برای غلبه بر فشار دریچه خروجی مناسب باشد. در این مرحله گاز از طریق دریچه های خروجی از سیلندر خارج می شود.

فعالیت بوستر پمپ :

بوستر پمپ انرژی مکانیکی را از منبع بیرونی می‌گیرد و آن را به سیال گازی یا مایع در حال عبور انتقال می‌دهد، بنابراین انرژی سیال بعد از خارج شدن از پمپ افزایش می‌ یابد.

برای انتقال سیال به ارتفاع معین و سیستم لوله کشی از بوستر پمپ استفاده می‌شود که از تجهیزات الکتریکی، اتصالات، لوله‌ها، پمپ‌ها و شیرآلات تشکیل شده‌است.

این دستگاه‌ها در شبکه مصرفی آب قرار داده می‌شوند و به محض شروع مصرف آب یکی از پمپ‌ها شروع به کار می‌کند. در زمانیکه میزان مصرف آب بیشتر شود متناسب با مصرف سایر پمپ‌ها و به شکل اتوماتیک وارد مدار می‌شوند.

این روش موجب می‌شود کمترین استهلاک و اتلاف انرژی را داشته باشیم.

 

برندهای قابل ارائه ومطرح بوستر پمپ کدامند ؟

بوستر پمپ لوارا Lowara Booster Pump

بوستر پمپ ابارا Ebara Booster Pump

بوستر پمپ پنتاکس Pentax Booster Pump

بوستر پمپ سایر Saer Booster Pump

بوستر پمپ پمپیران Pumpiran Booster Pump

بوستر پمپ داب Dab Booster Pump

بوستر پمپ گراندفوس Grundfos Booster Pump

اشتراک گذاری
73
پارسه نیک نوین
پارسه نیک نوین
شرکت پارسه نیک نوین با برخورداری از امتیاز نمایندگی الکترو پمپ های ایتالیایی Pentax ، Ebara و پمپ ایران و موتور سازان تبریز با گسترش حوزه فعالیت های خود و همچنین بهره گیری از کادری مجرب آماده همکاری می باشد. شرکت پارسه نیک نوین با برخورداری از دو دهه تجربه ، سابقه همکاری با شرکت ها و کارخانجات بزرگ ملی همچون جهاد نصر ، مس سرچشمه ، سازمان پژوهش و فناوری پتروشیمی ، گلگهر سیرجان ، شرکت آب و فاضلاب ایران ، کارخانجات سیمان ، شرکت سوخت راکتورهای هسته ای و دیگر شرکت ها را دارا می باشد. ضمنا کارشناسان این مجموعه آمادگی خود را جهت ارائه مشاوره فنی و مهندسی و همچنین تبادل نظر در زمینه خطوط تولید موجود و یا توسعه طرح های آتی اعلام می دارند.

مطالب مرتبط

کنترلر دما چیست ؟ و انواع آن کدام است ؟
2019-04-12

کنترلر دما چیست ؟ و انواع آن کدام است ؟


اطلاعات بیشتر
اینورتر چیست ؟ انواع آن کدام است ؟ کاربرد اینورتر چیست ؟
2019-04-06

اینورتر چیست ؟ انواع آن کدام است ؟ کاربرد اینورتر چیست ؟


اطلاعات بیشتر
موتور برق چیست ؟ و انواع موتور برق کدامند ؟
2019-03-01

موتور برق چیست ؟ و انواع موتور برق کدامند ؟


اطلاعات بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محدودیت زمانی کپچا به پایان رسیده است لطفا دوباره کپچا را بارگذاری کنید.

پارسه نیک نوین | ارائه ماشین آلات و تجهیزات صنعتی ، کشاورزی و ساختمانی
•••
Parse Nic Novin | Providing machinery and equipment for industrial , agricultural and construction

parse nic novin
شرکت پارسه نیک نوین با برخورداری از امتیاز نمایندگی الکترو پمپ های ایتالیایی Pentax ، Ebara و پمپ ایران و موتور سازان تبریز با گسترش حوزه فعالیت های خود و همچنین بهره گیری از کادری مجرب آماده همکاری می باشد. شرکت پارسه نیک نوین با برخورداری از دو دهه تجربه ، سابقه همکاری با شرکت ها و کارخانجات بزرگ ملی همچون جهاد نصر ، مس سرچشمه ، سازمان پژوهش و فناوری پتروشیمی ، گلگهر سیرجان ، شرکت آب و فاضلاب ایران ، کارخانجات سیمان ، شرکت سوخت راکتورهای هسته ای و دیگر شرکت ها را دارا می باشد. ضمنا کارشناسان این مجموعه آمادگی خود را جهت ارائه مشاوره فنی و مهندسی و همچنین تبادل نظر در زمینه خطوط تولید موجود و یا توسعه طرح های آتی اعلام می دارند.
  • دسترسی سریع

    خانه محصولات وبلاگ برند ها مقالات درباره ما ارتباط با ما استعلام قیمت نحوه خرید کالا نقشه وب سایت

  • دسته بندی محصولات

    الکترو موتور ها الکترو گیربکس ها الکترو پمپ ها بوستر پمپ ها دیزل ژنراتور ها اینورتر ها

  • کنترلر های دما ترموکوپل ها المنت ها کابل های حرارتی سیم و کابل قطعات یدکی


  • جهت پاسخگویی سریع استعلام قیمت و موجودی کالای مورد نیاز خود با ما در واتساپ ارتباط برقرار کنید.

    whatsapp
    کليه حقوق و محتوای اين سايت متعلق به شرکت پارسه نیک نوین می باشد.      Copyright Parse Nic Novin © 1399 parsenicnovin.ir

      محدودیت زمانی کپچا به پایان رسیده است لطفا دوباره کپچا را بارگذاری کنید.